Блокирани коли заради ремонти на Топлофикация-Русе“ - за това сигнализират граждани

...
</TD
>Блокирани коли заради ремонти на Топлофикация-Русе“ - за това сигнализират граждани
Коментари Харесай

Блокирани коли заради ремонти на Топлофикация-Русе

Блокирани коли поради поправки на " Топлофикация-Русе “ - за това алармират жители от дунавския град.

" Проблемът е с начална дата 12 септември. В следобедните часове, без предупреждение, че ще има ремонт и ще бъдат осъществени изкопни дейности, багерите пристигнаха и започнаха да копаят. Ние не успяхме да извадим колите си и те останаха блокирани “, споделя пред bTV Владимир Владимиров.

Той разясни, че общо към 20 автомобила са блокирани – една част от тях са вътре в гаражите, а останалите са паркирани пред тях. Разстоянието сред изкопа и загражденията е по-малко от два метра и хората не могат да изкарат колите си от там.

" Разговаряхме с " Топлофикация-Русе “, само че те ни споделиха, че изкопът би трябвало да седи отворен две седмици, с цел да се види дали няма течове. Този период обаче изтече – през днешния ден е ден 16 от ремонта. Ние продължаваме да сме с блокирани коли “, разясни той.

Според него царува цялостна безнаказаност –ремонтът е осъществен за два дни и по-късно изкопът е седял повече от 10 дни отворен.

" Дружеството не прави ремонтни дейности на посочения адрес. Има изработен ров в непосредствена непосредственост – на ул. " Бистрица “. За да се извърши този ремонт е поискано позволение от общината и такова е обещано. Сроковете са спазени, изчаква се софтуерното време за заравянето на изкопите. По време на ремонта не е имало блокиране на придвижването “, се споделя в позиция на сдружението, която е изпратена до медията.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР